Tietoja.

MAJOITUS


Pääasialliset majoitushuoneet sijaitsevat entisessä aittarakennuksessa, joten ne on myöskin nimetty leikkisästi Aitoiksi. Tunnelmallisten ja perinteikkäästi sisustettujen aittojen varustuksena ovat runkopatjat, vaatekaapit ja eko-vessat. Rakennuksessa on viisi kahden hengen huonetta sekä kaksi tilavampaa huoneistoa. Tilavammat huoneistot on lisäksi varusteltu keittiöllä, suihkuilla ja saunalla. Majoitustilaa aittarakennuksessa on 16 henkilölle ja siitä löytyvät myös suihku- ja saunatilat sekä takallinen pukuhuone.

SAUNAPALVELUT


Ehta savusaunamme sijaitsee aivan Ajosjärven rannalla. Siellä voi harrastaa tunnelmallista saunomista kahden kesken kuutamolla tai sitten löylytellä rennosti kavereiden kesken. Lempeisiin löylyihin sopii noin 6 henkeä kerrallaan. Uimarannassamme on hiekkapohja sekä laituri. Järveen voi pulahtaa talvellakin avannon kautta.
Savusaunan vieressä on myös lämmitettävä ulkokylpypata, jossa 38-asteinen vesi syleilee lämpöisesti pakkastenkin paukkuessa. Voit nauttia aidosta maalaistunnelmasta vapaana taivaankannen alla.
Aittarakennuksen saunasta löytyy sekä puu- että sähkökiuas. Nykyaikainen sauna lämpiää nopeasti ja lauteille mahtuu noin 6 henkilöä kerrallaan.